OHJEITA KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA LOMAILUUN PYHÄHIPUN KOHTEISSA

Asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
Olemme koonneet alle ohjeita, joihin toivomme Teidän tutustuvan ennakkoon ennen lomaanne Pyhähipun kohteissa.

Majoituskohteidemme koronan ehkäisytoimet

→ Jokaisessa kohteessamme on desipussi, joka sisältää käsidesin, suihkutettavan desifiointiaineen sekä siivousliinan. Aineet ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä loman aikana.
→Toivomme asiakkaidemme kiinnittävän loman aikana huomionsa eri kosketuspintojen (ovenkahvat, hanat, pöydät jne.) sekä wc- ja keittiötilojen säännölliseen pyyhkimiseen, varsinkin lähtöpäivänä.
→ Mökit tulee siivota huolellisesti lähtöpäivänä koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Siivouspalvelun voi ostaa myös ennakkoon Pyhähipusta mikäli siivous ei sisälly kohteen hintaan. Loppusiivoushinta määräytyy kohteen koon mukaan.
→ Siivousvälineet kannattaa puhdistaa huolellisesti käytön jälkeen ja kehoitamme pesemään käsiä ahkerasti siivouksen aikana ja sen jälkeen.

Asiointi Pyhähipun toimistolla lomalle tultaessa

→ Avaimet noudetaan Pyhähipun toimistolta.
→ Majoitusvuorokausi alkaa klo 16. Soittamalla aamulla toimistolle klo 10.00 jälkeen, voi tiedustella kohteeseen pääsyä aikaisemmin, jos se on mahdollista.
→ Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme käyttämään kasvomaskia AINA toimistolla asioidessa.
→ Perhekunnasta VAIN yksi henkilö hoitaa asioinnin (asioi lyhyesti, mieti voitko hoitaa asioinnin puhelimessa). Valitettavasti toimistollamme ei ole asiakas-wc:tä käytössä.
→ Tullessasi hakemaan avaimia, kerro mihin kohteeseen olet tulossa ja kenen nimellä varaus on tehty. Mikäli avainta on tulossa hakemaan joku muu kuin varaaja, ilmoitathan siitä ennakkoon Pyhähipun toimistolle.
→ Matkustajakortti/matkustajailmoitus. Täytäthän sen valmiiksi kaikkien majoittuneiden tiedoilla sekä majoituskohteen nimellä, tulo-ja lähtöpäivällä. Täytetty majoituskortti palautetaan Pyhähipun toimistolle tai ulko-ovemme vieressä olevaan postilaatikkoon.
→ Mahdollisen koronajäljityksen vuoksi on ehdottoman tärkeää palauttaa matkustajakortti.
→ Mikäli toimistossa on jo asiakas, varaudu odottamaan vuoroasi ulkona, joten pukeuduthan kelin mukaisesti.
→ Desinfioi kätesi saapuessasi ja lähtiessäsi.
→ Tule Pyhähipun toimistoon vain terveenä.
→ Suosittelemme asiakkaitamme tilaamaan mahdolliset lisäpalvelut (liinavaatteet, loppusiivous, lemmikkimaksu jne.) soittamalla ennakkoon Pyhähipun toimistolle, jotta asiointi saadaan pidettyä mahdollisemman lyhyenä.
→ Toimistomme tuulikaapista voi kerätä mukaansa karttoja ja muuta yleistietoa alueesta.
→ Mikäli olet tulossa hakemaan avaimia toimiston aukioloaikojen ulkopuolella, pyydä ennakkoon ovikoodi avainten hakua varten toimiston tuulikaappiin. Oikealla puolella on pieni hyllykkö, jossa mökkinne avaimet ovat nimellä varustetussa kirjekuoressa. Kirjekuoren sisällä on myös ajo-ohje mökkiin sekä avaimenperässä on mökin katuosoite.

Asiointi Pyhähipun toimistolla loman päättyessä

→ Majoitusvuorokausi päättyy klo 12.
→ Avaimet palautetaan Pyhähipun toimiston oven ulkopuolella olevaan postilaatikkoon.
→ Mikäli sinulla on korjausehdotuksia, palautetta yms. täytäthän lomakkeen, jonka annamme avainten haun yhteydessä ja palautat lomakkeen avaimien kanssa postilaatikkoomme.
→ Akuutit ja heti korjaamista/tarkistamista vaativat toimet, pyydämme ilmoittamaan puhelimitse toimistollemme.