Pyhähippu Oy:n varausehdot

Pyhähippu Oy noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Jos osa majoittujista on alle 18-vuotiaita, tulee heillä olla kirjallinen hyväksyntä vanhemmilta majoituksesta elleivät he majoitu vanhempiensa tai perhekuntaan kuuluvien seurassa.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% koko majoitusvuokrasta) ja 15euron toimituskulut eräpäivään mennessä (ennakkomaksu erääntyy 2 viikon kuluttua varauksen teosta). Loppusuoritus (70%) on maksettava viimeistään 45 vuorokautta ennen majoituksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, kuin 45 vuorokautta ennen majoituksen alkua, lähetetään vain yksi lasku, joka on suoritettava heti. Laskun mukana lähetetään asiakkaalle tiedot majoituskohteesta sekä aluekartta.

Online-varaukset ja maksutavat
Online-varausta tehtäessä Pyhähippu Oy:n henkilökunta ei lähetä asiakkaalle laskuja, vahvistusta tms., vaan asiakas tulostaa ne itse varausjärjestelmästä. Tällöin asiakas vastaa siitä, että hän varauksen yhteydessä saa itselleen laskun ja on lukenut varausehdot. Varausohjelma lähettää automaattisesti vahvistussähköpostin asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Asiakas voi varausta tehdessään valita kahdesta maksutavasta:

• pankkiohjelman kautta,
jolloin varausmaksu maksetaan heti pankkiohjelman kautta ja loppulasku tulee sähköpostiin. Eräpäivä 45 päivää ennen majoituksen alkua.
Tai vaihtoehtoisesti asiakas voi maksaa koko laskun kerralla heti.

• luottokortilla,
jolloin varausmaksu maksetaan heti ja loppulasku tulee sähköpostiin. Eräpäivä 45 päivää ennen majoituksen alkua.
Tai vaihtoehtoisesti asiakas voi maksaa koko laskun kerralla heti.

Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 45 päivää, varausohjelma tulostaa vain yhden laskun koko summalle, joka on maksettava heti. Mikäli varauksen alkuun on alle 7 vuorokautta, ei laskuvaihtoehtoa ole, vaan varaus pitää maksaa kortilla tai pankkiohjelman kautta heti.

Mikäli varaus maksetaan varaamisen yhteydessä kokonaan tai osittain, asiakkaan tulee varmistua siitä, että hän maksutapahtuman jälkeen palaa takaisin Pyhähippu Oy:n varausohjelman vahvistussivulle. Mikäli asiakas maksun jälkeen ei palaa myyjän sivulle, varausta ei synny eikä varausjärjestelmä lähetä sähköpostivahvistusta varauksesta. Pyhähippu Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi.

Peruutus
Peruutus on tehtävä sähköpostilla tai kirjeitse Pyhähippu Oy:lle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Pyhähippu Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli peruutus tapahtuu 45 päivää ennen majoituksen alkua, palautetaan maksusuoritus, josta vähennetään 10% ja 15 euron toimituskulut. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, kuin 45 päivää ennen majoituksen alkua, veloitetaan koko vuokrasumma. Jos mökki saadaan uudelleen vuokratuksi, palautetaan vuokrasumma vähennettynä 10% + 15 euron toimituskulut. Mikäli peruuttaminen tapahtuu vuokralaisen tai hänen perhekuntaansa kuuluvan vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan vuokrasumma laillista lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10% + 15 euron toimituskulut. Jos loma keskeytyy vuokralaisen tai hänen perhekuntaansa kuuluvan vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta vuokra-aikana, vuokrasummaa ei palauteta, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Pyhähippu Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Pyhähippu Oy:llä oikeus perua varaus.

Avainpalvelu ja saapuminen
Majoituskohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo.16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Loma-asunnon avaimet saa maksu- tai varauskuittia vastaan Keskusvaraamo Pyhähipusta, joka sijaitsee Pyhän Liikekeskuksessa.
(Kultakeronkatu 4)

Pyydämme ottamaan ehdottomasti yhteyttä ennakkoon tulopäivänä toimiston aukioloaikana, mikäli saapuminen tapahtuu aukioloajan ulkopuolella. Loman päätyttyä avaimet tulee palauttaa Pyhähipun varaamoon. Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas täysimääräisenä (lukkojen sarjoituksen hinta on alk. 150 e + muut kulut).

Oleskelu lomakohteessa
Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistotiedoissa kirjallisesti ilmoitetaan. Mahdollisista yövieraista on aina sovittava erikseen Pyhähippu Oy:n kanssa. Teltan ja asuntovaunun käyttö on lomakohteen tontilla kielletty. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Alaikäisten vahingonteosta vastaa huoltaja. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua Pyhähippu Oy:lle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Mikäli vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaratilanteen ja ei Pyhähippu Oy:n antamista huomautuksista huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on Pyhähippu Oy:llä oikeus purkaa
vuokrasuhde välittömästi.

Pyhähippu Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritontilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Majoituskohteen vuokraan ei sisälly liinavaatteet eikä loppusiivous, ellei kohdetiedoissa ole toisin mainittu. Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas. Loppusiivouksen voi tilata myös keskusvaraamo Pyhähipusta. Mikäli varauksen päättyessä siivousta ei ole tilattu, eikä suoritettu asianmukaisesti, on Pyhähippu Oy:llä oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena. Asiakas voi tuoda mukanansa liinavaatteet tai vuokrata ne Pyhähipun vuokraamosta 14 euroa/hlö, mökille toimitettuna 16 euroa/hlö tai valmiiksi pedattuna 18 euroa/hlö. Varaukseen sisältyy 2 rullaa wc-paperia ja 1 rulla talouspaperia, lopuista huolehtii asiakas itse. Tupakointi on sallittu vain majoituskohteen ulkopuolella.

Tarkista lemmikkieläinten sallittavuus haluamassasi majoituskohteessa ennakkoon. Lemmikeistä peritään 30euron lisämaksu/lemmikki /varaus. Kohteissa, joissa lemmikit on sallittu lisämaksusta, edellytämme että lemmikit eivät oleskele vuoteilla eivätkä sohvilla. Lemmikkieläinten vahingonteosta vastaa vuokralainen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Arvolisävero lasketaan voimassa olevan lainsäädännön mukaan. (Mikäli arvolisävero nousee kesken kauden, on Pyhähippu Oy:llä oikeus periä puuttuva osuus vuokralaiselta jälkikäteen).

KESKUSVARAAMO
PYHÄHIPPU OY
Kultakeronkatu 4
98530 PYHÄTUNTURI
Puh. 016 882 820
E-mail: info@pyhahippu.fi